ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

ادعای ضد ایرانی رژیم آل خلیفه

وزارت کشور رژیم آل خلیفه به اتهام زنی جدیدعلیه ایران پرداخت و از شناسایی شماری در ارتباط با تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 20
کد خبر: ۵۹۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر رژیم آل خلیفه غروب یکشنبه دست به اتهام زنی جدید علیه  ایران زد.

خبرنگار «شبکه 13 اسرائیل» به نقل از وزارت کشور بحرین مدعی شد که نیروهای امنیتی بحرین یک گروه تحت حمایت ایران که قصد عملیات ترور در این کشور را داشتند، شناسایی و متلاشی کرده است.

 وزارت کشور بحرین مدعی شده که این گروه متشکل از 18 نفر بود که 9 نفر از آن‌ها به ایران متواری شدند. بحرین مدعی تلاش این گروه برای بمبگذاری در این کشور شده است.

«شیخ راشد بن عبدالله آل خلیفه» وزیر کشور بحرین  نیز چندی قبل  در سخنانی از توافق سازش این رژیم با رژیم صهیونیستی حمایت کرد و گفت: «ایران تحمیل سیطره خود بر منطقه را به شکل‌های گوناگون انتخاب کرده و این کشور خطری دائمی برای امنیت داخلی ما به شمار می‌آید.»

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار